NOT KNOWN FACTS ABOUT اتومبیل برقی

Not known Facts About اتومبیل برقی

Not known Facts About اتومبیل برقی

Blog Article

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۵ آبان ۱۳۹۷ در ۵:۲۸ ب٫ظ سلام باید تست شود احتمالا از مسیر تخلیه آبریزی دارد.

روتور از یک مغناطیس دائم تشکیل می‌شود و سیم‌پیچ‌ها روی استاتور ثابت قرار دارند. به همین خاطر، در این موتورها جاروبک لازم نیست.

اولین خودروی برقی در مقیاس تجاری، در سال ۱۸۹۰ میلادی توسط یک شیمیدان اسکاتلندی‌تبار ساکن آمریکا به نام ویلیام موریسون، ساخته شد. این خودروی ۴ اسب بخاری قادر به حمل ۶ نفر و حرکت با سرعت ۲۳ کیلومتر بر ساعت بود.

این رقم برای استفاده شهری مناسب است، اما برای سفرهای برون‌شهری کافی به‌نظر نمی‌رسد، آن هم در شرایطی که هنوز خبری از ایستگاه‌های شارژ بین‌راهی نیست.

دنا پلاس دو نیرو از یک موتور الکتریکی ۱۲۲ اسب بخاری با گشتاور ۲۲۰ نیوتن.متر بهره می‌برد. نیروی این موتور از طریق یک جعبه دنده تک سرعته به چرخ‌های جلو ارسال می‌شود.

در این سطح که کمترین سرعت را دارد، از برق ۱۲۰ ولت خانگی برای شارژ استفاده می‌شود.

پاسخ مثعود on ۹ مرداد ۱۴۰۳ at ۱۰:۲۶ همه‌شون ماکته

همچنین، این نوع موتور در برابر بار ناگهانی مقاومت زیادی دارد. در مقابل هزینه نگهداری این نوع موتورها به دلیل جاروبک (ذغال) و یکسوسازها بیشتر است.

به هر واحد از اجزای سازنده باتری که درون آنها انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود، یک سلول می‌گویند. باتری‌ها از چندین سلول کوچک داخلی تشکیل شده‌اند که می‌توانند به صورت موازی یا سری به هم متصل باشند. هر سلول دارای دو نیم سلول است که با یک ماده الکترولیت -که شامل یون‌های مثبت و منفی است- به هم پیوسته‌اند.

آریانا ۷۹۲ را باید قدیمی‌ترین و جنجالی‌ترین خودرو برقی ایرانی دانست. خودرویی که هیچ‌یک از مشخصات فنی مورد ادعای طراح و سازنده آن here به اثبات و تایید رسمی نرسید و سازنده‌اش سال‌ها بعد مورد پیگیرد قانونی قرار گرفت.

اولین خودرو برقی ایرانی سال ۱۳۸۱ با نام آریانا معرفی شد. نکته جالب اینجاست که هیچ‌کدام از اطلاعات و مشخصات فنی مورد ادعای سازنده آریانا به تایید نرسید.

البته انواع خودروی برقی هنوز قطعات یدکی مثل لنت ترمز و برف پاک کن را داراست.

شارژر یک خودروی تمام برقی، انرژی الکتریکی را از شبکه به باتری خودرو منتقل می‌کند. شارژر ممکن است در خانه، ایستگاه‌های عمومی یا در محل کار نصب شود. شارژرهای خانگی و محل کار معمولا با ولتاژ پایین‌تری کار می‌کنند و زمان بیشتری برای شارژ کامل باتری نیاز دارند.

مصرف برق خاصی نداره،من حدودا هفته ای یک بار شارژ کردم و تغییری در قبض برق خونه ندیدم،در کل ماهی چهار بار تو شارژه هردفعه ۷ ساعت(اونم به خاطر اینکه مقداری شارژ دارها) که در کل میشه ۲۸ ساعت،در قیاس با کولر و وسایل دیگه که اغلب دارن کار میکنن چیز خاصی نیست، در کل تغیری در قبض مشاهده نکردم.

Report this page